Reviews from Valentino Grill & Pasta's Nijverdal

Recent reviews

4.0
W
Yesterday
jan z.
14 May 2022

elke keer weer lekker

Van den Berg
13 May 2022
rudy
9 May 2022

de saus zat er niet bij en de salade zat er ook niet bij

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
7 May 2022
Erna de Bree
24 April 2022
Damian Jansen
22 April 2022
JHV
16 April 2022
ALEN
16 April 2022

Prima service, eten is super lekker. Snel geleverd. Bedankt Valentino

J
9 April 2022

Kan niet beter toppie

John
3 April 2022

Alles prima!

.
21 March 2022
Anne
21 March 2022

Misschien handig om bij het menu te zetten wat het verschil is tussen een normaal broodje en broodje super. Is het de hoeveelheid? Bij de broodjes super hadden wij allemaal nog wel een broodje extra kunnen gebruiken ivm de hoeveelheid, maar was zeker erg lekker en vlot bezorgd voor een zondag!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
6 March 2022

Bestelling was snel. Maaltijd was lekker gekruid en goed van tempratuur.

Peet
5 March 2022

Keurig op tijd en was weer heerlijk.

Anna
5 March 2022
Daniëlle
2 March 2022
Aimee
25 February 2022

hallo, Het eten was erg lekker ! Mvg Aimee

Sanne Teunissen - Eurol
16 February 2022

Makkelijk te bestellen, voldoende keuze, op tijd geleverd en lekker eten.

Jootje
13 February 2022

Snelle levering, lekker vet vrij eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kobes
10 February 2022

Ik had een broodje shoarma speciaal super besteld. Ik kreeg een klein broodje en een klein bakje shoarma speciaal. Ik was niet tevreden over de hoeveelheid. Het is vast verkeerd gegaan.

Johnny
9 February 2022

Super voor elkaar optijd bezorgd was heerlijk

Bert Huizing
8 February 2022

Recepten op internet heel eenvoudig en duidelijk neergezet. Bestelprocedure prima op orde. Eten heel goed en bezorging op de gevraagde tijd. Meer vragen wij toch niet?

Manaf
28 January 2022
Anoniem
22 January 2022
Irma
22 January 2022
Roberto van Weezep
16 January 2022

Wtwn was prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessica dorgelo
13 January 2022
jh
11 January 2022
Woud Weijschede
10 January 2022

Het vlees van de shoarma box was niet erg warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Deborah
9 January 2022

Eten was lekker en snelle bezorgtijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H.knobben
7 January 2022

Was weer super. Maar ja we zijn verwend en bij jullie is het goed.

Jansen
23 December 2021
Kaël
22 December 2021

Zeer goede pasta , topkapsalon ! Lahmacun met dönervlees was lekker , maar mag wel met meer vlees , er zat maar paar stukjes vlees in ! Bezorging was snel !

Wim
20 December 2021

Smaakt lekker en lekker warm!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
19 December 2021
Daan Wriede
12 December 2021
Kees
3 December 2021

Mooi op tijd, eten was goed!

Bea Braamhaar
25 November 2021

Was super lekker

Ingrid
18 November 2021

Wel jammer dat er met gierende banden weggereden werd. Beetje overdreven.

J
13 November 2021

Beetje karig weinig vlees

Moat
8 November 2021

Heeeel lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacobus Hendrik van der Burgt
28 October 2021

Alles lekker en perfect maar een blikje cola miste bij de bestelling

Peter
24 October 2021

Snel en goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henri Hallink
17 October 2021

Geen

Mark
16 October 2021

Bijna een uur gewacht, normaal zijn jullie veel sneller

Ineke
10 October 2021

Bezorger was 5 minuten voor afgesproken tijd: top! Het eten was meer dan voldoende. Het eten was warm. De patat en krokante kip waren zo goed ingepakt om het warm te houden dat ze niet meer knapperig waren. Begrijpelijk maar jammer.

Danny
10 October 2021
Jan
7 October 2021

Prima product, snel bezorgd!

Velding
3 October 2021

Nadat wij de vorige keer de maaltijd niet warm bezorgd kregen was het deze keer weer goed van tempratuur.

Tijhuis
16 September 2021
jan
9 September 2021
Dickl
7 September 2021
Theo picanussa
5 September 2021

Snel geleverd..... Daarom bestel ik vaker bij jullie....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim
5 September 2021

Lekker, zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry
2 September 2021

Lekker en ruim voldoende eten. Snel gebracht. We kregen zelfs nog een extra fles frisdrank. Helemaal top.

Velding
29 August 2021

Bestelling was wederom niet goed van tempratuur. Ondanks de bestelling eerder opgehaald werd dan de afgesproken tijd.

Betsy Kiela
22 August 2021

Helaas was er saus vergeten die wel besteld was & het eten werd om 17:25 al geleverd terwijl ik 17:45 had ingevuld. Wij bestellen tijdens werktijd en kunnen niet eerder eten. Verder was het eten lekker en dat is het altijd als we bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gait
22 August 2021
Jansen
15 August 2021

Ruim op tijd bezorgd en lekker warm nog! De shoarmaschotel was meer dan genoeg. Misschien kleinere porties tegen lager bedrag nog een goede tip? Iig voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
14 August 2021

Mooie overzichtelijke en makkelijke bestelsite. Alles wordt snel bezorgd. Het is goed verpakt en nog goed warm.

Inge
12 August 2021

Heerlijke shoarmaschotel speciaal. Lekkere aardappelschijfjes. Snelle bezorging

Anja
12 August 2021

Jammer dat jullie geen pizza hebben in een pizzeria?

Harry
24 July 2021

Snel bezorgd, goede kwaliteit en goede porties.

Harry
22 July 2021

Twee porties aardappelen voor 10 euro. Allebei kleine zakjes nog niet half vol. Dat zijn we niet van jullie gewend. Jammer genoeg konden we geen foto toevoegen. Het eten was wel, zoals altijd heerlijk.

Roy Bulter
15 July 2021
J. De Heer
11 July 2021

Was héérlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melvin
11 July 2021
P
10 July 2021
E. Wind
9 July 2021
J. Evers
4 July 2021

Slechte pitabroodjes, ze vielen bij het opensnijden uit elkaar.

Bartje
2 July 2021

De bezorger belde netjes, Hij stond op het verkeerde huisnummer ,prima opgelost !!!!

Dini
2 July 2021

Eten was heerlijk en goed warm

J
29 June 2021

Altijd lekker en goed

Roberto van Weezep
27 June 2021

Prima eten alleen jammer dat de prijs kwaliteit van de hoeveelheid salade ver te zoeken was....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Velding
26 June 2021

Nadat de vorige keer het vlees niet helemaal warm was. Nu perfect.

JT
26 June 2021

Super zoals altijd

Visser
26 June 2021
JT
19 June 2021

Zolang ik hier bestel, altijd lekker en goed.

R
17 June 2021
Erjan
13 June 2021

Het was niet de eerste keer dat ik achter mijn bestelling aan moest bellen , na ruim een uur excuses en het wordt als nog bezorgd....... verbeterpunt lijkt mij

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martina Vloedgraven-Mansfeld
11 June 2021

het was heel lekker,snelle levering

Monique
4 June 2021

Spareribs schotel besteld (donderdag dus aanbieding!), vlees viel niet van het bot maar was toch lekker, lekkere marinade, lekkere aardappelschijfjes en lekkere salade. En werd warm bezorgd, dus helemaal tevreden.

De heer René Ebeltjes
2 June 2021

3porties spareribs besteld. De spareribs waren niet mals genoeg. Vlees moet als het ware van het bot vallen en dat is niet het geval. Indien dit de standaard is dan worden geen spareribs meer besteld.

Johanna
27 May 2021
Pr
23 May 2021
jan zwoferink
21 May 2021

weer super lekker gegeten

Yvonne
16 May 2021
Anita
14 May 2021

Altijd lekker en goede bezorging

H Tijhof
12 May 2021

Heerlijke Lamachun. Beste kwaliteit van Nijverdal. Niet vet en goed vlees en groente. Temperatuur ook prima. Alles 5 sterren.

Bert ten hoeve
5 May 2021

Het was heerlijk. Alleen jammer dat je geen pizza's meer kan beztellen.

Melvin
27 April 2021
Elferink
26 April 2021

Gewoon goed

Mickey
26 April 2021
Erik
26 April 2021

Goed eten, snelle service

Manfred
26 April 2021
Fam Hospers
18 April 2021

Half uur te laat! Dat is niet het probleem, want natuurlijk snappen we dat wanneer het druk is de bezorging uit kan lopen. Maar bel dan even. Laat even weten dat het uitloopt. Het eten was dan wel weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
17 April 2021

Zoals altijd mooi op tijd! Goed van temperatuur. We hebben het idee dat de boxen wel wat minder gevuld zijn dan anders.. In 1 van de boxen zat kaas tussen de shoarma. Kan gebeuren?

Heuver
17 April 2021

Vandaag goed op tijd, en het eten was lekker warm.

Gea van es
17 April 2021

Pizza met vis was koud

Agnes
16 April 2021

Helaas, al voor de tweede keer, waren deze pizza's wederom heel erg vet. Het lekte er al alle kanten langsheen waardoor we niet "normaal" konden eten.

Horsselenberg René
14 April 2021
G. Harmsen
14 April 2021

Prima pizza, niets op aan te merken. Vlot geleverd

Anoniem
11 April 2021

Erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hegeman
11 April 2021

Het eten was er gauw en was heerlijk en de bezorging was ook leuk en netjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heuver
10 April 2021

Eten was niet warm meer.

Rh
10 April 2021

Niet al te warm. Is maar 300 meter van ons huis.

Woud WeiJschede
10 April 2021
Frank
8 April 2021

Dit is voor mij toch wel de beste van nijverdal. Het altijd vriendelijke personeel is precies optijd.

Karin
7 April 2021

Grote pizza's die rijkelijk belegd zijn met (veel) kaas, waardoor je niet goed meer kunt zien wat er nu eigenlijk op de pizza zit. Bezorging volgens planning

Ilona
7 April 2021
Schreurs
6 April 2021

Het was koud en 1 pizza washok niet lekker ben ik anders gewend van jullie

Nathalie Ros
4 April 2021

Snelle bezorging, heerlijk eten!

Rutger
2 April 2021

Zoals altijd. Weer smaakvol en goed.

RB
31 March 2021

Eenvoudig bestellen, snel bezorgd en heerlijk gegeten!

Jan M
31 March 2021

Te laat!!

Ron
29 March 2021

Smaakte zoals altijd weer super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Postmus
27 March 2021

Helaas was de bestelling voor de 2e keer 15 minuten later. Dat nadat we het een uur eerder hadden besteld. Misschien is het druk of loopt het elders mis. In ieder geval hoop ik dat jullie hier iets mee kunnen. Het eten smaakte wel weer uitstekend.

Bjorn
25 March 2021

Fijne pizzeria, uitgebreid menu en zij bezorgen altijd snel. Dikke prima dus

Nicole
24 March 2021

Prima pizza, bezorging ook snel

Dianne
21 March 2021
J.R.
21 March 2021
Anna
20 March 2021
Katinka
19 March 2021

Wederom super lekker gegeten, snel en alles super goed warm. Complimenten!

Michiel
17 March 2021

Flink te laat maar prima kwaliteit

Richard Kelder
17 March 2021

Hulde, lekker en snelle bezorging

S.M.
17 March 2021
RB
14 March 2021

Snelle bezorging, goed verpakt en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Velding
14 March 2021

Bestelling was netjes op tijd. De shoarma box was heerlijk alleen de donnerschotel daarvan was het vlees behoorlijk vet. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilona
13 March 2021
Gerrit
9 March 2021

Heerlijke pizza's werden precies op tijd bezorgt.

Dangremond
8 March 2021

Goed, zoals altijd!

Jo
8 March 2021
Erna
7 March 2021
Theo
6 March 2021

Erg lekker 🤤

Pien
2 March 2021

1.5 uur gewacht op onze bestelling. Heel jammer!

Wim
1 March 2021

Alles ok!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manfred
28 February 2021

Wederom een perfecte score! Eten was perfect op tijd, heet uit de pan, compleet en erg lekker!

Van den Hout
28 February 2021

Super tevreden...heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd 👍👍

Velding
27 February 2021

Shoarma Box besteld. Ten eerste het is goed van tempratuur, het smaakt heerlijk. De sla is lekker knapperig en vers. Gewoon goede kwaliteit

Woud WeiJschede
25 February 2021

Top pizza’s

S Waakop Reijers
24 February 2021

Zeker 3 kwartier moeten wachten op de levering. 😐

Jan
23 February 2021
Tuinbeek
23 February 2021

Prima bezorging en heerlijke pizza’s

S.
22 February 2021

Heerlijke mix grill voor 1 persoon gegeten! Meer dan genoeg met z'n tweeën (met een halve portie aardappelschijfjes)! De knoflooksaus en het pitabroodje zijn altijd een topper!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerben
22 February 2021

De beste spareribs in town, pizza ook zeer smakelijk. Altijd een prima bezorgtijd en warm bij aankomst. aanbevolen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John
21 February 2021

Pizza's waren weer van goede kwaliteit, maar een wachttijd van bijna 2 uur viel tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Francien
21 February 2021

Goede bezorging Lekkere warme pizza met veel kaas en doner! Hier gaan we. Vanaf nu altijd bestellen 👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koen slooijer
20 February 2021

Zoals altijd was de kwaliteit goed, alleen de bezorging was bijna 30 minuten te laat. Daarnaast hadden wij 3 calzones besteld, maar stonden de namen van de pizza's niet op de doos, waardoor wij de calzones open moesten snijden en zelf de ingrediënten bekijken.

Melvin
20 February 2021

Snel en lekker 😋

Jansen
20 February 2021

Ze stellen je ook (bijna) nooit teleur qua eten. Als dat wel zo is dan ligt het vaak aan de drukte. Eten is warm en smaakvol. Zelfs de pasta's zijn echt lekker. Dat kun je niet overal zeggen..

Dank
17 February 2021

Ik geef nooit beoordelingen, maar ik vind het nu wel tijd worden voor een zeer positieve reactie. Ik bestel af en toe een pizza’tje, bij Valentino zijn ze echt heerlijk. Rijk belegd en groot(buik vol). De bezorging is altijd goed voor elkaar: vlot en vriendelijke bezorgers. Bedankt👍

Jolan
16 February 2021

Pizza’s waren koud helaas. Zijn we niet gewend van jullie

Van Brink
14 February 2021

Goed eten en toffe service bestel er graag eten is daar lekker

Kim
13 February 2021
Schooten
13 February 2021

Snelle en goeie service. Grote porsies en lekkere pita broodjes

Johan Felix
10 February 2021

Prima pizza’s 🍕

Jane Van der weegh
6 February 2021

Pizza kwam koud aan. Is 1 keer eerder voorgekomen, maar dit keer was het wel erg koud. Verder altijd super lekkere pizza’s!

Manfred
5 February 2021

Op vrijdag net na vijfen besteld en netjes op de gewenste tijd (17:45) gebracht! Het was weer heerlijk, de kipfilet lekker mals, net als de doner in de box en de heerlijke wrap. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Draaijer
4 February 2021

snelle levering en eten is lekker

Ehsan
3 February 2021
Angels
2 February 2021

Lekkerste Pizza's van nijverdal

Milan Brinkman
31 January 2021

De bestelling was 20 minuten tenlaat 😡😡

Velding
30 January 2021

Heerlijk gegeten. Snelle service

Michel
29 January 2021
Joke
28 January 2021

Heerlijke kapsalon!

Erik
28 January 2021

Het was en is altijd erg lekker👍

Ivo
28 January 2021

Prima voor elkaar

ST
27 January 2021
Wim
24 January 2021

Alweer goed!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
24 January 2021
André
24 January 2021
Heuver
24 January 2021

Pizza's goed heet en lekker. Helaas 85 minuten moeten wachten voor ze er waren, was voor ons toch wel aardig minpuntje.

Matty
23 January 2021
Karin ten dolle
22 January 2021

Wij hebben er van genoten,super lekkere broodjes de kruiden op de aard zijn top.Nou alles eigenlijk haha

Wim
18 January 2021

Alles was lekker en goed top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L.M.
18 January 2021
Nijboer
17 January 2021

Mooi op tijd, warm, en goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan
17 January 2021
Yvonne
15 January 2021

Héérlijk 👌

Jan
15 January 2021

Alles was van de pizza afgeschoven en vet van de schotel dreef onderin de tas waardoor alles onder zat. Hierdoor is de kwaliteit weg terwijl dit anders prima zou zijn.

Kim
14 January 2021
Jessica
13 January 2021

Top mensen ..lekker eten .. wijkt je normale bestelling iets af bellen ze je of het wel klopt .. toppers💋💋💋💋

KarinZ
12 January 2021

Snelle bexorging en heerlijk eten!

Fam. Jansen
11 January 2021

Gisteren een bestelling gedaan rond 16.45 uur met als leveringstijd 17.30 uur. Helaas kwam de bezorgen per rond 17.52. ruim 20 minuten te laat. Waarschijnlijk was dit ook de reden dat een deel van de bestelling niet meer warm was. Mijn dichte pizza was erg lauw en in het midden zelfs koud. Omdat het de verjaardag van mijn zoontje was en we samen zouden eten heb ik er dit keer geen punt van gemaakt en niet gebeld. De pizza zelf nog maar even 15 minuten in de oven gedaan maar prettig is dit niet. De smaak is prima maar door de trage bezorging en en het lauwe eten kan ik dit keer geen hoog cijfer geven. Best wel een teleurstelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dick
10 January 2021

Eten was koud (patat was ook al slap geworden), pita broodjes waren bovenzijde licht zwart en de gratis fles cola zat niet bij de levering. Zondagavond kan best wel een drukke avond zijn, maar als restaurant moet je zorgen dat het niet ten koste mag gaan van de kwaliteit. Hoeveelheid eten was wel ruim voldoende. Maar voor ons volgende keer denk ik geen Valentino meer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric
10 January 2021
Jow
10 January 2021

Naar meer dan 1,5 uur wachten (tussentijds nog telefonisch contact gehad) kwam eindelijk de bestelling. Bleek dat de helft gewoon bijna koud was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Brink
10 January 2021

Goede kwaliteit en hoeveelheid

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tromp
9 January 2021

Aan de late kant

Johnny
8 January 2021

Het was weer ouderwets lekker lekkere krokante aardapelschijfjes en sparribs goed gaar 👍👍👍

Martijn Lensen
7 January 2021

Fijn eten! Snel, warm en uitstekende smaak!

De heer René Ebeltjes
28 December 2020

Bestelling kunnen plaatsen buiten openingstijden. Bij afwezigheid. Dit zou niet mogen. De bestelling is ook al betaald en de bestelling werd ook nog eens bevestigd.. dit zou niet mogen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

op den Dries
27 December 2020

Besteld, betaald en 1,5 uur gewacht. Vervolgens 5x geprobeerd te bellen, maar geen gehoor. Er is nooit wat bezorgd..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ten Hoeve
24 December 2020

Goede kwaliteit en goede service.

Nijverdal
23 December 2020

Nu 3/4 besteld maar nooit binnen een uur bezorgd Min 80 tot120 min tijd nodig voor bezorging Kwaliteit eten is super goed

Anton van Leeuwen
22 December 2020

Ik heb besteld op een dinsdag dus dan is het best druk bij Valentino omdat de pizza in de aanbieding is, helemaal met in de Corona tijd krijgen ze vast veel bestellingen. Daarom heb ik ergens wel begrip dat ze niet de kwaliteit leveren die ik gewend ben. De pizza was vet, overladen met kaas en de groente was niet goed gaar. Ik denk dat ik niet weer op een dinsdag/woensdag bestel, het is misschien wat goedkoper maar ik betaal liever een paar euro meer voor een goede pizza.

André
20 December 2020

Wat je ook besteld het is altijd erg goed en ook de bezorging is perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
20 December 2020

Bezorging was prima. 45 min gewacht (bezorging zsm). Dus voor een zondag avond zeker netjes. Eten was ook goed, niets op aan te merken!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlies de Leeuw
20 December 2020

Heerlijk eten zowel de pizza's als pastas. Bezorging ook altijd snel. Top.

Dbdra
19 December 2020

De maaltijd was op tijd. Lekker warm en goed van smaak

Sekky187
19 December 2020

Beste pizza’s van Nederland !!!!

Sjeek
18 December 2020
Dangremond
17 December 2020
Draaijer
17 December 2020

Goede service snel bezorgd en eten is erg lekker

Hegeman
16 December 2020

Goede service. Snelle bezorging. Warme pizza. Lekkere pizza.

Roel
13 December 2020
Annie Beverdam
13 December 2020

Het was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

hans
13 December 2020
Gea
12 December 2020

Heerlijke calzones en de stokbrood met knoflooksaus echt top!

Harry
9 December 2020

Weer heerlijk gegeten!

Roelofs
7 December 2020

Top pizza snel geleverd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paula
6 December 2020

Het was super lekker en snel geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heimeriks
6 December 2020

De pizza rand was verbrand en de shoarma niet meer warm. De bezorging was een half uur te laat (het zou ik 18:00 uur er zijn en we hebben het om 17:15 besteld en dus bezorgd om 18:30)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith
6 December 2020

Heerlijke pizza’s! Helaas wel bijna half uur te laat ondanks op tijd besteld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melvin Arentsen
6 December 2020

Lekker en snel

Anna
5 December 2020
A.Thorsen
5 December 2020

We hadden 2x de mix Valentino besteld nummer 98a en dat stond ook op de verpakking maar toen we het openden bleek er 2x shoarma met kaas in te zitten. Door tijdgebrek maar opgegeten, maar was niet onze smaak...erg jammer!

Leone Papilaja
4 December 2020

We Kregen een pizza met pepers op de peperoni terwijl we hadden ingevuld dat we deze er niet bij wilden. Jammer.

Marcel Otter
3 December 2020

Dik in orde weer!

Jan
3 December 2020

Prima kwaliteit, snelle bezorging!

Jessica dorgelo
30 November 2020

Perfect

Els Wessels
29 November 2020
Rinis op den Dries
29 November 2020

Bij 2 van de drie schotels had ik Friet in plaats van gebakken Aardappeltjes besteld dat hebben jullie niet gedaan, er zaten gewoon gebakken aardappeltjes bij. verder was het Prima.

Jansen
29 November 2020

Lekker en veel. Helemaal top.

Hans
27 November 2020

Heerlijke pizza, prima bezorging

Gera
26 November 2020
Monique
25 November 2020
Jessica
23 November 2020

Goede service ..en het smaakt zoals altijd weer verrukkelijk 💋

Rosanne
23 November 2020

Het was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ronald
23 November 2020

prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy
23 November 2020

Bezorging was laat en pizza waren niet echt warm meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
22 November 2020

Heerlijk voor een relaxte avond zonder te koken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rn
21 November 2020

We hebben bijna 2 uur moeten wachten op ons eten. Kwaliteit was wel super

Vincent
18 November 2020

Keurig op tijd. Belde van tevoren omdat er onduidelijkheid was over bestelling. Hierdoor was t dik in orde

Jolanda
17 November 2020

In tegenstelling tot de vorige keer, was het eten WARM. En, van warm eten wordt ik blij...

Ivo
15 November 2020

Super voor elkaar weer

Familie Jansen
14 November 2020

4x kapsalon besteld. Kort en bondig het was top!

Van der Weide
12 November 2020

Super pizza's!! Ik had gevraagd om een speciale pizza fantasie want mijn man wou graag "wat anders". Nou hij vond 'm super! Lekker spicy.. Echt super service weer!!

Albert
9 November 2020

Mooi op tijd geleverd. Prijs kwalitiet prima in orde

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dianne
8 November 2020

De kapsalon was goed maar helaas was de lasagne aan de onderkant een beetje verbrand waardoor de smaak minder was dan normaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anne
8 November 2020

Lekkere pizza's en ook snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dini
8 November 2020

Zoals altijd, snel en goed eten. Ook lekker warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anika
5 November 2020

Snelle levering, meet dan genoeg en het was heerlijk!

Hans v P
5 November 2020

Zoals eigenlijk steeds: -pizza's mooi opgemaakt en lekkere mediterrane vulling; -bodem iets zacht met mooi knapperige rand; -en keurig op tijd bezorgd! Kan geen (inter)nationale keten tegenop! AVANTI VALENTINO

Henk Klompenmaker
4 November 2020

Gewoon goed zoals altijd!

Sandra
4 November 2020
Hanny Filart
3 November 2020

Het was uitstekend het eten was goed warm en smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jansen
2 November 2020

Gisteren besteld bij Valentino. Het eten was 10 minuten later maar dat vinden wij niet erg. We hadden 2x een kapsalon, 1x kindermenu met hamburger en het spareribsmenu. De kapsalons waren erg lekker, kindermenu was wel echt heel weinig. Paar frietjes en een losse hamburger (hadden broodje verwacht mssh onze fout) Ook het spareribs menu staat niet in verhouding met de prijs. Was niet zoveel en de ribs hadden niet veel vlees en waren wat taai.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ina
1 November 2020
Petra
31 October 2020

Zeer snelle bezorging en altijd ergggg lekker

Yvonne
31 October 2020
Anna
30 October 2020

Super snel bezorgd en smaakte uitstekend

Marko
29 October 2020

Bij de online bestelling kon ik aangegeven of het zakelijk was. Dat heb ik ook gedaan om dat ik een btw factuur wil. Echter. Er zat een factuur bij zonder btw specificatie. Heb gebeld. Ze snapte echt niet wat ik bedoelde en konden die ook niet maken???? Beetje vreemd. Want ik kon kiezen voor zakelijk??? Maar goed. Wat ik al zei. Nul medewerking. En het kwam over alsof ik een zeikerd was. Zeer slecht geregeld daar.

Roosink
29 October 2020

Prima kwaliteit en heerlijk goed en veel eten!!

Isa
29 October 2020
Dennis van Empelen
29 October 2020
Marlijn van Ojik
26 October 2020

Ik ben van jullie gewend, hoe klein of groot de bestelling ook is, dat hij er binnen 3 kwartier is. Maar gisteren heb ik om 18 uur mijn bestelling gedaan en deze werd pas om 19:25 bezorgd en dat voor maar 2 pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pennings
24 October 2020
Jeroen van Benten
24 October 2020

Bestelling precies op tijd klaar, goed oplettend en vriendelijk personeel en alles in de bestelling aanwezig, en heerlijk gegeten.

Welleweerd
24 October 2020

Het was prima !

Mickey
23 October 2020
Jan Van Schoonhoven
21 October 2020

Lekkere verse puzzza

Hidde Rozenkamp
20 October 2020

Altijd supersnelle service!

Christina
19 October 2020

Het eten is echt heel lekker, maar voorlopig bestellen we even niet meer. We wonen een paar minuten verderop en we krijgen het eten best vaak koud geleverd.

Rene
18 October 2020

Pizza’s waren wel prima, maar de bezorging was zeer matig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemiek
18 October 2020

De lekkerste pizza Calzone van Nijverdal met de groene paprika en gebakken ei ertussen. Super lekker.